Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВАко бъде избрано правителство, то ще

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВАко бъде избрано правителство, то ще
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Президентът е модератор на сегашния хаос

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Ако бъде определено държавно управление, то ще е едва, с взаимни отстъпки, без ясна политическа логичност, без ясна парламентарна поддръжка. Това държавно управление има живот 10 или двайсет дни, само че би трябвало да свърши нещо. България има потребност от държавно управление, тъй като е изправена пред доста провокации. Но това държавно управление ще е едва.

Това разяснява Томислав Дончев в ефира на бТВ.

Избори 2 в 1 е нещо, което не се е случвало в новата политическа история и с изключение на технологическите компликации, може да се случи даже и с машини. Това ще забави процеса, само че не е невероятно, уточни той.

Демокрацията не може да бъде предозирана, само че и реакцията на жителите, в случай че ги накараме да гласоподават за трети път за парламент, ще ни се ядосат и прогнозата не е ясна, уточни той.

Едни нови избори имат капацитет да ни донесат политически изгоди, само че аз доста не се веселя от това. Защото в случай че имаме партийните изгоди и изгоди за страната, по-важни са изгодите за страната. И какво от това, в случай че ние си спечелим с няколко % повече на последващи избори?, уточни той.

Омразата не е идея, добави Дончев.

Тези, които са виновни за сегашната обстановка са тези, които се самоопределят като партии на смяната. Тук би трябвало да включа и президента, който беше тип политически модератор на всичко, което се случи, уточни той.  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР